27 Ekim 2010 Çarşamba

Ebe Nine gerçeğin peşinde / FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON HABERLER BUARADA SON BÖLÜM FREGMANLARI BURADA SADECE



Ebe Nine’nin de İstanbul’a geleceğini öğrenen Kerim, Fatmagül ve ailesine yerleşecekleri bir ev bulmak için harekete geçer.
Ancak Kerim’in mecbur olduğu bu görevi de yerine getirdikten sonra kaçıp gideceğini anlayan Mukaddes, onu göndermemeye kararlıdır. İstanbul’a doğru intikam yolculuğuna çıkan Mustafa, zoraki bir yol arkadaşı edinir. Aynı otobüste seyahat eden Asu, Mustafa’nın hüznünü fark eder. İstanbul’da kalacak yeri olmadığını öğrenince de ona yardımcı olmayı teklif eder.

Öte yandan Yaşaranlar arasında süren gizli çekişmede, Erdoğan’ın, amcasıyla yolları şanssız bir şekilde kesişir. Bu olayla Erdoğan’ın Reşat Yaşaran’a olan nefreti bir kat daha artar. Selim kendini temize çıkarmak ve Meltem’le arasındaki mesafeyi ortadan kaldırmak için herkesi şaşırtan bir karar verir. Vural ise yaşadığı ve yaşattıklarının yükü altında her geçen gün biraz daha ezilirken kendine yeni bir kaçış yolu bulur.

Gerçeğin peşindeki Ebe Nine mücadelesinden vazgeçmemeye kararlıdır. Ebe Nine’yi İstanbul’a getiren asıl nedeni öğrenen Kerim, büyük utancıyla bir kez daha yüzleşir. Ebe Nine ve Fatmagül günler sonra ilk defa karşılaşırlar. Ebe Nine, Fatmagül’le ilk defa yalnız konuşma fırsatını yakalar. Mustafa’nın İstanbul’a geldiği haberi, Fatmagül’ün yüreğine ateş gibi düşer. Mustafa bir avcı gibi avının peşinde sakin ve kararlıdır. Yaptığı plan işe yarar, Kerim’in izini bulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Movie Category 4

.

Blog Arşivi